Metaalbewerker

Combo Repair B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties, modificaties en onderhoud aan containers en trailers. Ben jij een harde en gedreven werker dan is dit misschien iets voor jou!

Meewerkend voorman metaalbewerker

Combo Repair B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties, modificaties en onderhoud aan containers en trailers. Ben jij een harde en gedreven werker dan is dit misschien iets voor jou!

Moving Forward Together!

Voor deze functie zijn wij opzoek naar iemand die niet alleen van lassen houdt maar ook energie krijgt van het contact met mensen. Doe je dit alleen? Natuurlijk niet! Ons motto is niet voor niets ‘Moving Forward Together’. Je komt te werken in een team met 3 andere collega’s. Je zult uitgebreid ingewerkt worden door de huidige voorman en leert de technische kneepjes van het vak van onze ervaren monteurs. Op deze manier wordt jij opgeleid tot de meewerkend voorman van de afdeling containerreparaties.

Wat mag je gaan doen?

Ongeveer de helft van de tijd ben jij bezig met het lassen en repareren van containers. De overige tijd houd jij je o.a. bezig met het aansturen van collega’s, het beoordelen van reparatieopdrachten en klantencontact. Ook ben je verantwoordelijk voor de facturatie, al gaat dit tegenwoordig grotendeels automatisch. Beschik je nog niet over al deze competenties? Niet erg! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een allround meewerkend voorman.

Dit bieden we jou

Allereerst een mooie afwisselende baan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt in deze functie veel vrijheid en zelfregie. Bevalt de samenwerking voor beide partijen? Dan ontvang je een vast contract!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen binnen de Combo Group de kans krijgt om zichzelf te blijven ontwikkelen, cursussen en opleidingen worden door ons betaald! Uiteraard ontvang je een goed salaris en veel vakantiedagen.
Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn én blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit en krijg je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Voor deze functie is technisch inzicht vereist, daarnaast verwachten wij ook dat je MIG/TIG lassen minimaal op basisniveau beheerst. Ben je al in bezit van een heftruck- of reachstacker certificaat? Helemaal top! Heb je dit certificaat nog niet? Dan kun je op onze kosten een cursus volgen om deze te behalen.

Wij zijn niet op zoek naar een IT-expert maar enige basiskennis van een computer is wel noodzakelijk voor deze functie. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die samen met ons de afdeling naar een hoger niveau wil tillen.  

Hopelijk tot snel!

Herken jij jezelf (in grote lijnen) in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om persoonlijk kennis te maken. Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel!
Heb je nog vragen? Geen probleem! Wij staan je graag te woord. Neem gerust contact op met Chiara via 06 82 95 06 78.

Combo – Moving Forward Together!

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.