Medewerkers van Combo

Het verhaal van Rick

‘’ Als zzp’er miste ik structuur en zekerheid’’

Als ZZP’er miste ik structuur en zekerheid. Dit was voor Rick Suntjens de reden om op zoek te gaan naar ander werk. Via een vriend kwam hij in contact met de Combo Group. Aan het woord Rick Suntjens: “Tijdens het kennismakingsgesprek was er een bepaalde klik, ik voelde mij op mijn gemak en had meteen een goed gevoel bij de Combo Group. Ik ben altijd zzp’er geweest en heb veel onregelmatig gewerkt. Ik zocht meer ritme in mijn leven en dat heb ik hier gevonden.”

Ondanks dat Rick geen ervaring had als tankreiniger is hij gestart als Operationeel Manager bij Combo Cleaning. “Ik ben echt heel goed opgevangen toen ik bij de Combo Group begon. In het begin ben ik begeleid door de voorman die al jaren werkzaam is voor Combo Cleaning, hij heeft mij in een korte tijd de fijne kneepjes van het vak geleerd. Daarnaast heb ik dagelijks veel contact met Freek (directeur) over allerlei operationele zaken. Beide heren hebben mij de kans gegeven om het gehele proces van Combo Cleaning te leren begrijpen. Ik ben hen dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat ze mij gegeven hebben.

Spijt van zijn overstap als zzp’er naar een dienstverband bij een werkgever heeft Rick dus absoluut niet. “Ondanks dat ik niet meer eigen baas ben, voelt het soms wel nog zo, ik krijg namelijk enorm veel vrijheid om mijn eigen ding te doen. Daarnaast kan ik mijn eigen tijd indelen en heb ik nu de mogelijkheid om vakantie op te nemen, iets dat er als zzp’er nog wel eens bij inschoot. Combo denkt daarnaast goed mee met persoonlijke ambities. Naast operationeel manager bij Combo Cleaning ben ik daardoor inmiddels ook operationeel betrokken bij Combo Repair! Ondanks dat ik nog geen jaar in dienst ben, heb ik al een mooie stap mogen maken.  Ik wil mijzelf nog verder ontwikkelen en zie de toekomst binnen de Combo Group zeer positief tegenmoet. Achteraf kan ik dus zeggen dat de overstap 100% is meegevallen!” aldus Rick.
Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.