Terreinmedewerker

Zijn vrachtwagens jouw passie en wil je vrijheid in jouw werk? Heb jij een CE-rijbewijs of heb jij ervaring met het besturen van een terminaltrekker? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat mag je gaan doen?

Combo is op zoek naar een medewerker die kan bijspringen op onze parking.
Wat ga je doen? Simpel, op vrijdagmiddag/avond en zaterdagochtend ben je aanwezig. Je zorgt ervoor dat door middel van onze terminaltrekker alle vrachtwagens, opleggers en chassis goed geparkeerd zijn en alle parkeervakken optimaal benut worden.

Heb je een CE-rijbewijs en wil je meer komen werken? Geen probleem! In overleg met onze planner kun je transporten gaan uitvoeren voor Combo Logistics.
Wil je meer komen werken maar heb je geen CE-rijbewijs, ook dan kunnen we, afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt gaan werken kijken naar de mogelijkheden binnen de Combo Group.

Dit bieden wij jou!

Een leuke baan waarin veel mogelijk is en waarin je veel vrijheid krijgt. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.
Bevalt de samenwerking van beide partijen? Dan ontvang jij een vast contract!
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn én blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Je hebt een CE-rijbewijs of bent bekend met het besturen van een terminaltrekker en je steekt graag de handen uit de mouwen. Het allerbelangrijkste is dat je met veel enthousiasme komt werken!

Hopelijk tot snel!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om persoonlijk kennis te maken.
Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel!
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Chiara via 06 82 95 06 78.

 

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.