Administratief
medewerker

Opzoek naar een tijdelijke functie als administratief medewerker/ster? Dan zijn wij wellicht een match! Ter vervanging van een zwangerschap is de Combo Group voor ongeveer 7 maanden opzoek naar een ervaren administratieve kracht.

Administratief medewerker (tijdelijke functie)

De Combo Group is gespecialiseerd in tankcleaning, transport, onderhoud & reparatie evenals in de in- en verkoop van intermodaal transport. Met een groep van ruim 70 gedreven medewerkers voegen wij dagelijks meerwaarde toe voor onze klanten middels ons ‘one-stop-shop’ concept.

Wat mag je gaan doen?

Simpel, je gaat je bezighouden met facturatie. Saai? Nee hoor, je werkt namelijk voor diverse afdelingen waarbij de facturatie op verschillende manieren plaatsvindt. Er is dus voldoende afwisseling in het werk!

Bij de Combo Group sta je er niet alleen voor, onze slogan is niet voor niets ‘Moving Forward Together’. Je komt te werken in een kleinschalig, gezellig, team dat jou op weg helpt in de administratieve processen. De administratie wordt volledig gevoerd vanuit onze hoofdlocatie in Born, hier kom jij dus ook te werken.

Dit bieden we jou!

We hebben het nog niet extern gecommuniceerd maar mogen het jou wel alvast verklappen; er komt een open dag aan in september waarna we het weekend afsluiten met een te gek personeelsfeest! Je bent samen met je gezin uitgenodigd voor dit feest. Uiteraard bieden we jou daarnaast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Zoals aangegeven is de functie voor ongeveer 7 maanden, mogelijk iets langer. Het exacte aantal werkuren wordt in overleg bepaald maar de indicatie is 24-32 uur per week. Ook de werkdagen worden in onderling overleg afgestemd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de beschikking krijgt over een eigen werkplek met vaste PC of laptop.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Aantoonbare administratieve ervaring is voor deze functie een vereiste. Heb je daarnaast in het verleden ook nog gewerkt met Exact Online en/of Carsystems? Dan heb je een streepje voor! Communicatie met klanten vindt veelal plaats in het Nederlands, er wordt derhalve verwacht dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Daarnaast is een basisbeheersing van de Engelse taal ook handig. Ben je per direct (of op korte termijn) beschikbaar en net zo enthousiast als ons over deze functie? Dan bel of mail naar Chiara en hopelijk maak je snel deel uit van de Combo familie!

Stuur je cv met eventuele motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Chiara via 06 82 95 06 78. Dit mag uiteraard ook als je nog vragen hebt over de vacature.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.