Metaalbewerker

Ben jij een echter aanpakker? Dan zoeken wij jou! Combo Repair is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan containers.
Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een metaalbewerker.

Geen of weinig ervaring? Geen probleem! Middels trainingen en opleidingen word jij opgeleid worden tot metaalbewerker.

 

Metaalbewerker

Wat mag jij gaan doen?

Jij zult je voornamelijk bezig gaan houden met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan containers. Denk hierbij aan las-, schuur- en slijpwerkzaamheden, alles om de containers weer in topconditie te krijgen! Hiervoor wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Heb jij geen of weinig werkervaring met containerreparaties? Geen probleem! Met de juiste instelling zijn er binnen de Combo Group voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een goede metaalbewerker. Ter ondersteuning of tijdens afwezigheid van jouw collega zul je ook linerwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Dit bieden wij jou.

Allereerst een mooie afwisselende baan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bevalt de samenwerking voor beide partijen? Dan ontvang jij een vast contract!

Bij de Combo Group vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen, cursussen en opleidingen worden daarom door ons betaald!
Daarnaast kom je te werken in een team met 7 andere enthousiaste collega’s die jou alle kneepjes van het vak zullen leren.

Uiteraard ontvang je van ons een goed salaris en veel vakantiedagen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit en krijg je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Voor deze functie is technisch inzicht een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat jij affiniteit hebt met metaalbewerking. Beschik je al over een lasdiploma MIG/MAG en een heftruck certificaat? Dan heb je een streepje voor! Zo niet, dan ben je alsnog van harte welkom om op gesprek te komen en bekijken wij de mogelijkheden om dit binnen de Combo Group te behalen.

Hopelijk tot snel!

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om persoonlijk kennis te maken.
Stuur jouw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel!
Heb je nog vragen? Geen probleem! Wij staan je graag te woord, neem contact op met Chiara 06 82 95 06 78.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.