Metaalbewerker

Ben jij een echter aanpakker? Dan zoeken wij jou! Combo Repair is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan containers.
Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een metaalbewerker.

Geen of weinig ervaring? Geen probleem! Middels trainingen en opleidingen word jij opgeleid worden tot metaalbewerker.

 

Metaalbewerker

Metaalbewerker   

Ben jij een echte aanpakker en wil je werken in een echt familiebedrijf? Dan zoeken wij jou! Combo Repair is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan containers. Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een metaalbewerker. Weinig ervaring? Geen probleem! Jouw collega’s zullen jou alle kneepjes van het vak leren, ons motto is niet voor niets Moving Forward Together 

 

Wat mag jij gaan doen? 

Je zult je voornamelijk gaan bezighouden met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan containers, denk hierbij aan las-, schuur- en slijpwerkzaamheden. Reparaties kunnen bestaan uit het vervangen of repareren van luchtaansluitingen, uitvoeren van druktesten en repareren van kleine en grote schades, denk hierbij aan een kleine metaalscheur, uitdeuken van zijwanden maar ook het vervangen van zijwanden of cornerposten. Je zult er alles aan doen om de containers weer in topconditie te krijgen! Heb jij geen of weinig werkervaring met containerreparaties? Geen probleem! Met de juiste instelling zijn er binnen de Combo Group voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een goede metaalbewerker.  

 

Dit bieden wij jou! 

Allereerst een mooie afwisselende baan, groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan ontvang jij een vast contract! Bij de Combo Group vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen, cursussen en opleidingen worden daarom door ons betaald! Daarnaast kom je te werken in een klein team met enthousiaste collega’s die jou alle kneepjes van het vak zullen leren. Uiteraard ontvang je van ons een goed salaris en veel 
vakantiedagen volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit, kun je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement krijgen en bieden wij een fietsleaseregeling aan bij een vast contact. 

 

Hoe kun jij ons overtuigen? 

Voor deze functie is technisch inzicht een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat jij affiniteit hebt met metaalbewerking. Beschik je al over een lasdiploma MIG/MAG, RVS of aluminium en een heftruck certificaat? Dan heb jij een streepje voor! Zo niet, dan ben je alsnog van harte welkom om op gesprek te komen en de mogelijkheden te bespreken. 

 

Hopelijk tot snel! 

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om persoonlijk kennis te komen maken. Stuur jouw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel! Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch of via Whatsapp contact op met Chiara via: 06 82 95 06 78. 

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.