Open vacature 55+

Heb jij affiniteit met de wereld van transport en wil jij vrijheid in jouw werk? Dan ben jij wellicht een match met Combo! 

Open vacature 55+ 

Heb jij affiniteit met de wereld van transport en wil jij vrijheid in jouw werk? Dan ben jij wellicht een match met Combo! Voor onze hoofdlocatie in Born (Limburg) zijn wij op zoek naar extra handjes die mee willen helpen met diverse activiteiten.

Wat mag je gaan doen?

Afhankelijk van het aantal dagen dat je gaat werken kan er werk toebedeeld worden. Van monteur tot cleaning medewerker of wie weet heb je wel een CE-rijbewijs en kun je op de vrachtwagen gaan rijden.

Heb je een CE-rijbewijs, in overleg met onze planner kun je transporten gaan uitvoeren voor Combo Logistics.
Heb je een CE-rijbewijs maar zit je gewoon liever niet meer op de vrachtwagen of heb je geen CE-rijbewijs maar wil je evengoed bezig zijn? Ook dat is voor ons geen probleem!

Kun je sleutelen? Bij Combo Repair in onze garage kunnen wij altijd extra handjes gebruiken op zaterdag en eventueel ook door de week dit is altijd in overleg met de meewerkend voorman. Onder begeleiding en met behulp van onze vaste monteurs zul je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren aan truck en trailer.

Heb je geen technische ervaring maar wil je alsnog bezig zijn? Dan is er wellicht een match voor onze afdeling Combo Cleaning. Middels specialistische apparatuur worden containers en bulkopleggers inwendig gereinigd. Onze medewerkers zullen jou alle kneepjes van het vak leren! Wil jij voor Combo Cleaning komen werken dan is kwaliteitsbesef een vereiste!

Dit bieden wij jou!

Een leuke baan waarin veel mogelijk is en waarin je veel vrijheid krijgt. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Bevalt de samenwerking van beide partijen? Dan ontvang jij een vast contract!
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Je hebt affiniteit met de transportsector. Je bent leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen. Het allerbelangrijkste is dat je met plezier en veel enthousiasme komt werken!

Hopelijk tot snel!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om persoonlijk kennis te maken.
Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel!
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Chiara via 06 82 95 06 78.

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.