Meewerkend voorman metaalbewerker

Meewerkend voorman metaalbewerker

Hou jij van lassen maar krijg je ook energie van het contact met mensen? Ben jij een echte aanpakker en wil je werken in een echt familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Combo Repair is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan containers. Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman metaalbewerker. Weinig ervaring? Geen probleem! Jouw collega’s zullen jou alle kneepjes van het vak leren, ons motto is niet voor nietsMoving Forward Together’.

Wat mag jij gaan doen?

Ongeveer de helft van de tijd houd jij je bezig met het aansturen van collega’s, beoordelen van reparatie opdrachten, het opstellen van offertes en facturen en onderhoud je het klantcontact. De rest van de tijd ben jij bezig met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan containers, denk hierbij aan las-, schuur- en slijpwerkzaamheden. Reparaties kunnen bestaan uit het vervangen of repareren van luchtaansluitingen, uitvoeren van druktesten en repareren van kleine en grote schades. Denk hierbij aan een kleine metaalscheur, het uitdeuken van zijwanden maar ook het vervangen van zijwanden of cornerposten. Je zult er alles aan doen om de containers weer in topconditie te krijgen! Beschik jij nog niet over al deze vaardigheden? Niet erg! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een goed meewerkend voorman.

Dit bieden wij jou!

Een uitdagende en afwisselende baan, groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan ontvang jij een vast contract! Bij de Combo Group vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen: cursussen en opleidingen worden daarom door ons betaald! Daarnaast kom je te werken in een klein team met enthousiaste collega’s die jou alle kneepjes van het vak zullen leren. Uiteraard ontvang je van ons een goed salaris en veel
vakantiedagen volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven. Precies daarom zorgen we iedere week voor vers fruit, kun je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement krijgen en bieden wij een fietsleaseregeling aan. 

Hoe kun jij ons overtuigen?

Heb jij nog een hele carrière voor je of ben je al bijna aan het einde van jouw carrière? Leeftijd is voor ons geen issue! Wel is voor deze functie technisch inzicht een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat jij affiniteit hebt met transportmaterieel, metaalbewerking, het aansturen van personeel en het verwerken van de administratieve stromen. Beschik je over een lasdiploma MIG/MAG, RVS of aluminium en een heftruckcertificaat? Dan heb jij een streepje voor! Zo niet, dan ben je alsnog van harte welkom om op gesprek te komen en de mogelijkheden te bespreken.

Hopelijk tot snel!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om persoonlijk kennis te komen maken. Stuur jouw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel! Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch of via Whatsapp contact op met Chiara via: 06 82 95 06 78.


Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51

Solliciteren

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


© Combo Group. All rights reserved.