Vacature chauffeur winkeldistributie

Ben jij een echte aanpakker en wil je werken in een echt familiebedrijf? Dan zoeken wij jou! Vanwege uitbreiding in ons werkpakket zoeken wij vakbekwame chauffeurs voor winkeldistributie die hun hand niet omdraaien om een flinke vracht af te leveren. Combo Logistics (vh. Inter Logistics BV) is een transportonderneming te Born, onderdeel van de Combo Group. Wij bieden een breed scala aan transportdiensten. Het bedrijf beschikt over ruim 40 nieuwe, moderne vrachtwagens waar iedere chauffeur graag mee gezien wil worden.

Wat mag je gaan doen?

Samen met jouw collega’s ben je bezig met het laden en lossen van goederen bestemd voor winkels en/of distributiecentrums. Dit doe je op diverse locaties in het binnen- en buitenland.

Dit bieden we jou!

Een leuke, uitdagende baan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan ontvang jij een vast contact! Je gaat werken met een vrachtwagen die voldoet aan de moderne wensen, Combo Logistics beschikt namelijk over een goed en jong wagenpark. Uiteraard ontvang je van ons een goed salaris en veel vakantiedagen volgens de cao-beroepsgoederenvervoer. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven, daarom zorgen we iedere week voor vers fruit op onze hoofdlocatie, kun je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement krijgen en bieden wij een fietsleaseregeling aan bij een vast contact.

Hoe kun jij ons overtuigen?

Jij bent de vakbekwame chauffeur die het leuk vindt om goederen bestemd voor winkels en/of distributiecentrums te laden en lossen op diverse locaties (binnen- en buitenland). Daarnaast ben je in het bezit van een geldig CE-rijbewijs, bestuurderskaart en code-95. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt in de wereld van winkeldistributie maar dit is geen eis. Als laatste heb jij een flexibele werkinstelling, ben je stressbestendig en inzetbaar op maandag tot en met vrijdag en in overleg op zaterdag, of deeltijd. Alle opties zijn bespreekbaar.

Hopelijk tot snel!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we jou graag uit om persoonlijk kennis te komen maken. Stuur jouw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jou snel! Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch of via Whatsapp contact op met Chiara via: 06 82 95 06 78. 

Gepubliceerd op

16 april 2024
Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.