Onze mensen

Moving forward together. Dat is waar Combo voor gaat het staat. Ontdek wat werken bij de Combo Group inhoudt en wat we te bieden hebben.

Ontdek de verhalen
van onze medewerkers

Benieuwd naar hoe onze medewerkers het werken bij Combo ervaren? Bekijk dan onderstaande verhalen van Rick en Chris.

Het verhaal van Wesley

"Na 12 jaar in de cleaning sector te hebben gewerkt, zocht ik naar een andere omgeving met meer structuur" Een directe uitspraak van operationeel manager Combo Cleaning Wesley Beenen...

Het verhaal van Chris

"Ik zocht meer variatie en doorgroeimogelijkheden." Dit is een letterlijke uitspraak van Chris Wiekken, chef werkplaats bij Combo Repair. Dit alles vond hij bij Combo...

Het verhaal van Chiara

Chiara vertelt: "Mijn carrière bij Combo Group is begonnen met de wens om de beveiligingswereld achter me te laten en door te groeien naar een rol als HR-medewerker". Enkele jaren geleden begon ik als frontofficemedewerker bij Combo Cleaning...

Hier staan wij voor

Onze kernwaarden zijn verweven in ons 'One Stop Shop' concept waarbij Combo de combinatie van transport, reparatie, cleaning en sales aanbiedt. Deze onderdelen zijn ondergebracht op één locatie in Born (Limburg). Door de synergie hiervan ontstaat er meerwaarde en kunnen wij meedenken om onze klanten verder te ontzorgen.

Kun jij je in onze waarden vinden? Soliciteer dan nu!

Innovatief denken

Als Combo Group kunnen en willen wij uitblinken in onze branche. Dit doen wij door ons continu te ontwikkelen, te innoveren en te investeren in mensen en materieel.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat voor ons centraal. Wij bieden onze klanten maatwerkoplossingen waar dat mogelijk is en denken heel graag met hen mee.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor Combo hoog in het vaandel. SQAS (Safety and Quality Assessment) en ISO9001 zijn logische certificeringen. Daarnaast volgen onze chauffeurs jaarlijks Code 95 bijscholing en bieden wij onze medewerkers diverse trainingen en opleidingen aan.

Teamwork

Met meer dan 80 enthousiaste en vakbekwame medewerkers heeft de Combo Group zich ontwikkeld tot een betrouwbare en klantvriendelijke partner waar het principe van 'One Stop Shop' dagelijks wordt toegepast. Teamwork staat hierbij centraal.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn of wil je meer weten over de Combo Group? Neem dan contact met ons op.

Locatie

Leonard Langweg 10
6121 PA Born

Contact

+31 (0) 46 481 82 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Betaalmethodes

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.