Het verhaal van Chris

"Ik zocht meer variatie en doorgroeimogelijkheden"

Dit is een letterlijke uitspraak van Chris Wiekken, chef werkplaats bij Combo Repair. Chris Wiekken: "Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan in 2017 waren mijn zoekargumenten: variatie in het werk, doorgroeimogelijkheden en werken in een jong team."

Dit alles vond ik bij de Combo Group en zeker bij Combo Repair, gestart als monteur, en inmiddels ben ik doorgegroeid naar chef werkplaats. In 2017 ben ik gestart als monteur, verantwoordelijkheid is op mijn lijf geschreven en deze nam ik dan ook. Ik groeide door naar chef werkplaats, iets waar ik nog iedere dag trots op ben! Ook werd er gekeken naar mijn persoonlijke ontwikkeling en ik heb dan ook de kans gekregen om mij te certificeren voor APK-keurmeester. Inmiddels ben ik dan ook al drie jaar werkzaam in deze functie.  Ook andere vakgerichte certificaten heb ik via Combo Repair in mijn binnenzak. Mooi toch!

Het fijne onderlinge contact tussen de verschillende Combo Group bedrijven; Combo Cleaning, Combo Logistics, Combo Repair en Combo Sales sluit naadloos aan op ons “One-Stop-Shop” concept. Deze vier bedrijven vormen een echt team en zijn continue bezig met verbeterpunten en uitdagingen. Dit samen geeft mij de uitdaging die ik nodig heb!

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.