Het verhaal van Wesley

"Ik was op zoek naar een andere omgeving en meer structuur dit heb ik bij Combo Group gevonden"

Dit is een directe uitspraak van Wesley Beenen, operationeel manager bij Combo Cleaning: "Na 12 jaar in de cleaning sector te hebben gewerkt, zocht ik naar een omgeving met meer structuur."

Mijn droom was ooit om professioneel voetballer te worden. Hoewel ik een verleden heb bij de jeugdopleidingen van verschillende professionele voetbalclubs, heb ik ervoor gekozen om hier niet mee door te gaan en me te richten op andere doelen.  Desondanks breng ik nog steeds mijn ontembare drive, teamgeest en vastberadenheid die ik destijds had, in mijn werk als operationeel manager bij Combo Cleaning.

Mijn reis bij Combo Cleaning begon in 2022, toen ik als medewerker cleaning binnenkwam. Slechts anderhalf jaar later opende de functie van operationeel manager zich, en ik greep die kans met beide handen aan door intern te solliciteren. Voor mij was het vanzelfsprekend dat deze positie intern werd ingevuld; wie kent Combo Cleaning beter dan de medewerkers zelf? De directie gaf me het vertrouwen en zette me in als operationeel manager bij Combo Cleaning, een beslissing waar ik nog elke dag dankbaar voor ben.

Bij Combo Cleaning vormen we een hecht team, waar we dagelijks werken aan de verdere ontwikkeling van de cleaning afdeling. We streven naar uitmuntendheid in service voor onze klanten, en dat extra stapje zetten zit in ons DNA. Het blijft een voortdurende uitdaging om klanten tevreden te houden en nieuwe klanten aan te trekken. Dit dynamische karakter van de cleaning wereld en de constante variatie in werkzaamheden houden me gedreven en geboeid.

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.