Het verhaal van Chiara

"Ik begon mijn carrière bij Combo Group met de wens om de beveiligingswereld achter me te laten"

Dit is een letterlijke uitspraak van Chiara Eikelenberg, HR- en QA-medewerker. Chiara vertelt: "Mijn carrière bij Combo Group is begonnen met de wens om de beveiligingswereld achter me te laten en door te groeien naar een rol als HR-medewerker"

Enkele jaren geleden begon ik als frontofficemedewerker bij Combo Cleaning, maar al snel besefte ik dat dit niet mijn droombaan was.

Gelukkig bood Combo Group me al snel de kans om door te groeien naar de rol van HR-medewerker, die perfect aansloot bij mijn ambitie. Naast mijn werkzaamheden in Human Resources ben ik ook actief in kwaliteitsmanagement. Deze combinatie van HR en QA biedt mij afwisseling en uitdaging, wat ik erg leuk vind.

Ik streef voortdurend naar persoonlijke en professionele groei. Momenteel volg ik een opleiding HBO Human Resource Management om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Mijn ambitie is om binnen Combo Group op strategisch niveau mee te denken vanuit mijn kennis en ervaring in HR en QA.

Met de juiste instelling en mindset kun je je doelen bereiken, ongeacht wat ze zijn. Ik moedig anderen aan om vastberaden te zijn en hun visie na te streven, wetende dat het bij Combo Group mogelijk is om te groeien en te ontwikkelen.

Ontdek de Combo Group

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© Combo Group. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.